Hund utan pung & Balthazar.

index

idag har jag varit lite upprörd. På mycket!  Ja, allt som kom i min väg kan man säga. & ni vet det där gamla talesättet ”sådan matte sådan hund” gjorde sig lite påmind när Morris såg ut ett lämpligt offer. Svart pudel i mellanstorlek.

Nu menar inte jag, att jag ,hoppar på svart människor i mellanstorlek, utan mer att Morris var på dåligt humör som sin matte. Han hatar svarta hundar.

Ringer till Morris andra delägare ( ett upplägg, lite som på en travhäst men utan utdelning) & säger att nu måste kulorna på Morris bort. Men utav någon, inte verklighetsförankrad anledning, känner faktiskt många män ett personligt motstånd mot kastrering .

”De ska väl få ha lite roligt” är det främsta argumentet..& ”jag vill inte bli av med kulorna så det ska väl den stackarn slippa”.

Men om dessa män, inte förstår skillnaden mellan djur & människor så borde ju dessa män börja kissa på stolpar. Fattar de inte skillnaden på detta sätt, kan steg 2 vara att dra ned byxorna & bajsa på gräset. Tycker de inte att detta känns konstigt, så visst, då ger jag mig. Olikheten mellan man & hanhund kanske inte är så stor.

Nåväl, sista ordet är inte sagt. & även om sista orden inte blir mina, finns det ett sätt till…Kemisk kastrering kan ske i hemlighet! HA!

Visst hunden kanske blir en lite mullig soffpotatis utan kulor men det är väl ändå bättre än att vara en våldtäcktshund?

—————————————————————————————————————————————————

Finns det en kvinnlig motsvarighet till gubbsjuk? Finns det, är jag antagligen det. Jag måste ha en ålderskris.

Jag har kommit på mig själv, att ”titta in” män som säkert är 15 år yngre. Och tycka dom är ”lite ungdomligt läckra”. Inte så att jag, som ett gubbslem, skulle skrocka för mig själv & tänka ..”ett litet läckert lammkött skulle man ha”…mer lite chict ” Najs ” & blinka lite med ögonen.

Så värst illa är det inte än, men ett litet botemedel mot detta vore bra, innan det går överstyr. Känner en del som jobbar inom äldreomsorgen, som motvikt kanske det är bra att hänga där?

Nu spann det iväg här i mitt huvud ……men tänk, all uppmärksamhet om män på förskolor & pedofili. Tänk om det är så, inom äldrevården? Fast kvinnor som tänder på gamla gubbar…Vad vet vi? De kanske är jätteutnyttjade?

Får vi i pressen höra om det här, kom då ihåg, vem som tog upp problemet först!!!

—————————————————————————————————————————————————–

Många som känner mig brukar skoja om mina snabba vändningar. Och visst är det så! Här sker det snabbt ibland, dock sker det inte helt apropå som folk verkar tro. När jag kommer på något eller funderar på något, då gör jag det i hemlighet, länge, länge….Lite som Balthazar ni vet!

När beslutet i huvudet är taget brukar steget till handling dock gå på 100. Som med Polly. Hugo skojar & säger, ” Du kom hem & sa vi ska köpa en pudel, tre dagar senare stod den i hallen”..

Fast hur länge hade jag inte funderat på det..Ingen som vet, ingen som vet….

Fasen vad jag är glad att jag är sådan, det verkar så jävla tråkigt att inte komma till skott med saker! Hellre lite impulsiv än att planera tre år för ett ev soffbyte. Hua!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Polly, Polly , Polly vad glad jag är att du är en valp & ingen bebis. Det räcker gott & väl att gå upp en gång per natt när man snart är 40! Jag behöver köpa en morgonrock. Inatt var jag ute i regnjacka, stövlar & stringtrosor. Är rädd för att bli tagen för förargelseväckande beteende eller prostituerad. Vet ej vilket som ligger närmast?

———————————————————————————————————————————————————-

Ibland när livet kör ihop sig tänker jag att jag kanske skulle börja med droger. Alkohol blir man ju svullen & ful i ansiktet av, så det går bort. Vem vill bli svullen & röd.

Dock har jag ingen erfarenhet & vet inget om andra berusningsmedel , så det hela är lite knixigt. Har läst lite om det där Krokodil & den verkar ju iallafall vara effektiv & ska man ändå sätta igång som 40-åring så är det väl lika bra att köra på?

Väntar till torsdag nästa vecka eftersom min utbildning börjar på måndag & det verkar svårt att köra bil till Båstad med tex bara ett ben. Svårt att få en extra protes utav landstinget med så kort varsel antar jag?

20130904_164255Pollydog 3 månader!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Livet på landet - och i utlandet

Life abroad: from Sweden to Portugal

De otaliga projekten

Lagom snäll småstadstjej på vift i världen..

%d bloggare gillar detta: