Jag lever!

Lille Skutt har klarat två hela skoldagar. Inga klasskamrater presenterade sig själva som mördare eller attentatsmän, vilket gjorde att jag ganska omgående kunde koppla av. Jag överlevde även en sällsynt mörk & dyster promenad från min flygelbyggnad ned till stranden. Det regnade, blåste & svart som natten…

20130909_200203ja ni ser själva vilken bedrift för Lille Skutt..

Jag brukar skryta för mig själv att jag är något utav en packningsexpert. Att packa varannan vecka gör att jag har koll på mina prioriteringar (föryngringscremer & dyl)  Men denna gång hade jag utav någon outgrundlig anledning glömt halva sminkväskan. Detta löstes på morgonen  med hjälp utav några gamla borstar som låg kvar i handväskan. Efter skolans slut fick jag dock köra omgående till Ängelholm för nyinskaffning utav foundation och rouge. Åh vilken lycka när detta vad gjort. Jag hade gått & trånat efter en ny foundation länge & här såg jag min chans att hitta en orsak att ”komma till skott”…

Eftersom jag brukar använda företagets betalkort till dessa saker är det viktigt att hålla sig till rimlig kostnad & inte gå helt bananas även om det lockar för mig i dessa butiker. Mr Basil är helt enkelt inte lika sminkintresserad som jag.

Själv resonerar jag , att det är trevligt att visa vem man är, första gången man träffas. Vilket gjorde att jag hade på mig ett par korta jeansshorts, rödrutig lång flanellskjorta & höga bruna mockastövlar tillsammans med min bruna skinnväska.

Tror att en del klasskamrater trodde att  jag jobbade i vilda western istället för i Italien. Själv tyckte jag att jag var cool…även utan pistoool…..!

Polly är hos ”Pesten”….

”Pesten” är min mammas ord om sig själv i sin relation med hundar. De (Morris & Milo)  tycker om mig som pesten,  sa hon en gång om Morris & Milo. Sen blev det ju smeknamnet, ”Pesten”.

Så Polly är hos ”Pesten” & stackars mamma som absolut inte är någon djurmänniska (hon tycker inte illa om dom, hon har bara ingen relation till dom) fick även igår utav olika anledningar vara hundvakt även åt min lillebrors valp, Stella.

Den inte särskilt djurvana ”Pesten” kunde därför igår ses  i Nässjö  på promenad med två valpar. Stackars mamma… En Polly i hennes  ”magryggsäck” bärandes på mammas mage & en liten taxStella i koppel. Fantastiska mamma!

Pratade med mamma & B-G nyss i telefon, de sa att ha valp är värre en bebisar. Passa på, gå ut på nätterna & som mamma sa ” Jag är inte van att sova med en tuss hår i näsan”..Jag tror dock & hoppas att de glömmer det jobbiga snabbt med valpar för snart är det skola igen & då hoppas jag Polly kan semestra återigen hos ”Pesten”. Väntar dock med att nämna detta ytterligare någon vecka 😉

En tanke på “Jag lever!

  1. I värsta fall får väl hennes Faster ställ upp….. Eller vad det nu blir för titel? Men det är nog enklast för alla om vi håller oss till den ursprungliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Livet på landet - och i utlandet

Life abroad: from Sweden to Portugal

De otaliga projekten

Lagom snäll småstadstjej på vift i världen..

%d bloggare gillar detta: