På väg till Prinsess Akademin!

Halllåååå igen!

Länge sedan nu…har fokuserat på min skoluppgift senaste tiden. Nu är den inskickad & ska knåpa ihop den muntliga redovisningen bara. I kursen Natur & Kulturturism fick vi till uppgift att göra en affärsplan på en företagsidé. Jag sög lite på en idé jag haft IRL..

Häst & vagn i Florens på förnyat sätt. Intervjuade några som arbetar med det idag. Sen skulle det ju till lite korttagning med. Här kommer resultatet.

1024x768_bestfit (14)

Gud va vi skrattat åt kortet i klassen…Jag sitter rak i ryggen med knähund i famnen. Kusken kunde inte vara mer ointresserad, eller hur? Min klasskamrat Anna säger att det påminner om hennes döttrars Barbie film. Där Barbie åker häst & vagn till sin skola,  Princess Akademin! Precis som jag,  fast jag går på Båstad Akademin.

Här har det annars varit sig likt. När jag kom ned till Italien hade Mr Basil inte sovit ngt natten innan. Mr Basil & Chary är nämligen Pollyvakt! & Polly hade kräkts på natten innan. & eftersom Mr Basil är av naturen väldigt nervös, trodde han att hon på något outgrundligt sätt hade blivit förgiftad. Han ringde veterinärakuten mitt i natten (3 ggr) , Kunde inte sova mer utan övervakade Polly resten utav natten. Kl 8 var han hos veterinären! De tog blodprover för att kolla den ev förgiftningen….

Polly hade alltså kräkts mitt i natten….Bara….Denna uppståndelse för en vanlig hundspya…Men inget kan förvåna en när det kommer till Mr Basil. Han är en man fylld utav konspirationsteorier. Den senaste är alltså att kommunen lägger ut gift i gräset för att förgifta Polly eftersom vi/jag brukar rasta henne på ett inhägnat område där man inte  bör rasta hundar.

Polly var inte förgiftad & min veterinärs plånbok är jätteglad var gång jag är i Sverige. Hann knappt lämna landet förra gången när jag satt på transferbussen ut till flyget ringde  Mr Basil  & talade om att han precis, kommit tillbaka från veterinären & att han vill meddela att Polly inte har något synfel!

-Va? säger jag, såklart att hon inte har ngt synfel. Varför har du varit hos veterinären frågar jag.

-Jag såg något i hennes ögon & jag hade en övertygelse om att hon höll på att bli blind, svarar Mr Basil & fortsätter men veterinären har kollat det nu & hon håller inte på att bli blind….

??????????????????????????????????????????????

Skönt att veta….pust.

 

 

 

2 tankar om “På väg till Prinsess Akademin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Livet på landet - och i utlandet

Life abroad: from Sweden to Portugal

De otaliga projekten

Lagom snäll småstadstjej på vift i världen..

%d bloggare gillar detta: