Riklig växtlighet & Spiagga Bianche

Inte hade jag tänkt att det fortfarande var badväder härnere. Hade ju ganska mycket annat knepigt i huvudet när väntade resan till France ist blev Italiensk. Efter att levt som en riktig cavewoman de senaste veckorna med en tydlig god effekt utav de näringspiller för hud & hår som dagligen intas var resultatet liknande:

imagescaveMAN

Under arbetskläderna har en slags urmänniska lufsat runt. Som det sägs ibland är sk ”nedgrottning” enda alternativet för överlevnad. Detta i kombo med att bara gnaga på kycklingben i 3 veckor medförde en ofrivillig men välkomnad viktminskning.

Då det senare visade sig att vädret var typiskt sommarväder & att det blev oundvikligt med havsbad & sol kom stressen som ett brev på posten.

Lien, raklödder, rakapparat , vaxning, rakhyvel,  frågan var inte bara vilken slags metod som var effektivast, utan även, i vilken del det skulle börja röjas fram en väg genom djungeln. Efter en hel kväll i hårborttagningens tecken återstod ännu ett problem.

Inga som helst badkläder var medtagna. Att köpa nya när man har fullt hemma, samt är arbetslös, kändes mindre ok. En ordentlig runda i gammal skit kvarlämnat på Residenza gav nytt hopp. Hade inte min snåla mamma en gång tagit hem en gammal baddräkt från Ria (där hon volontärarbetar). Jopp, ny för mig förvisso men med all säkerhet inte för andra, hade jag inte fått denna gammal trasa…plus min gratis hatt jag fått i någon affär..

Utflykt till Spiagga Bianche , den vita stranden utanför Livorno någon timmas bilresa utanför Florens blev målet. En underbar vit strand som nästan var folktom nu sent i september. Hatar folkmassor & hade garanterat inte stått ut 10 minuter i augusti.

1882525814306441

och säg, att gå från cavewomen till catwomen i begagnad badräkt är fasen inte dåligt…

IMG_2388IMG_2389

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Livet på landet - och i utlandet

Life abroad: from Sweden to Portugal

De otaliga projekten

Lagom snäll småstadstjej på vift i världen..

%d bloggare gillar detta: